0618411164 info@beternet.nl
Selecteer een pagina

multimedia – internet – ICT

Beternet

Gruttohorst 38, 5361SL Grave – tel: 0618411164

info@beternet.nl

 

Diensten

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende diensten op het gebied van ICT. Of u nu een computer wilt repareren of onderhouden, advies wilt over de aanschaf, installatie of configuratie van een nieuw apparaat, een werkplek wilt inrichten voor uw ZZP-activiteiten of een website wilt laten ontwerpen, wij staan voor u klaar. Wij bieden kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid tegen een scherpe prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Reparatie

Reparatie en Onderhoud

– Heeft uw computer problemen? Geen zorgen, wij zijn hier om te helpen. We voeren computerreparaties uit, her installeren Windows en maken back-ups van uw belangrijke gegevens om ervoor te zorgen dat uw systemen optimaal blijven werken.

Onderdelen

o.a.

  • videokaart.
  • Voeding.
  • RAM geheugen.
  • HDD, SSD , M.2 SSD.

Foutdiagnose

o.a.

  • Softwarematige fouten.
  • Hardwarematige defecten.

Herinstallatie

o.a.

  • Windows herinstalleren.
  • Mailinstellingen terugzetten.
  • Backup maken bestanden.
  • MS Office installeren + licentie..

Advies aanschaf

Advies bij Aanschaf van Nieuwe Multimedia Apparatuur

– Of u nu op zoek bent naar een nieuwe computer, laptop, smart TV, mobiele telefoon, tablet of geluidssystemen, wij staan voor u klaar met deskundig advies. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste apparatuur die aansluit bij uw behoeften en budget.

Installatie

Installatie en Configuratie

– Het instellen van nieuwe apparatuur kan een uitdaging zijn. Wij kunnen u helpen bij het naadloos installeren en configureren van uw apparaten, inclusief software-instellingen en e-mailconfiguraties.

ZZP werkplek

Hulp bij werkplek inrichting ZZPers:

– Beternet ICT is gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken voor ZZP’ers. Wij zorgen ervoor dat u de juiste apparatuur, software en back-up routine heeft voor uw werk. Wij helpen u met het kiezen van de beste computer, monitor, printer, muis, toetsenbord en andere accessoires die u nodig heeft. Wij regelen ook de software licenties die u nodig heeft voor uw werk. Daarnaast kunnen wij ook een website voor u maken die past bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Webdesign

Website

– Wilt u uw online zichtbaarheid vergroten? Of het nu gaat om uw bedrijf, muziek, hobby of iets anders, wij kunnen u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande websites en het ontwerpen van nieuwe websites op maat. Ook kunnen wij uw website koppelen aan uw sociale media, zodat u een sterk online netwerk kunt opbouwen. Bovendien zorgen wij voor een optimale SEO, zodat uw website goed scoort in de zoekmachines.

Portfolio: kleine impressie door de jaren heen

RMT Techniek: http://www.rmttechniek.nl/

Remo Soluitions: https://www.remosolutions.nl/

GT auto en lasservice: https://www.gtlasservice.nl/

Slamm coverband: https://www.slammcoverband.nl/

Sil de Vries – klokkenreparatie: http://www.klokken-reparatie.nl/site/

Fred Piepenbrock gitaarlessen: http://www.fredpiepenbrockgitaar.nl/

 

"

Bij Beternet Grave zetten we ons in voor uw tevredenheid en gemoedsrust. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw multimedia- en IT-behoeften. Wij zijn er om u te helpen!

Whatsapp en tel: 0618411164

×

 

Hallo!

Klik op één van onze contacten om te chatten op WhatsApp Beternet ICT Grave

×